Propan varmepumpe ventilationsanlæg

Reversible propan chiller varmepumper

Aircold's reversible propan chiller varmepumper leveres som driftsklare plug & play løsninger, der ved modtagelse kan tilkobles vandkreds. Aircold's reversible varmepumpe systemer kan både anvendes for opvarmning og nedkøling.

Aircold's industrielle luft-til-vand R290 propan varmepumper kan leveres fra 10kW og op til 800kW.

Aircold's plug & play propan varmepumper er ideelle til forsyning af køleflader og varmeflader i ventilationsanlæg, fancoils, kalorifere mm.

Vores industrielle Propan varmepumper er klar til drift ved modtagelse, da varmepumpen har indbygget styring, kompressor, anlæg, samt pumpe og buffertank.

Grøn opvarmning

Aircold er eksperter i driftssikre og klimavenlige løsninger som er i overensstemmelse med alle nuværende og fremtidige miljøkrav.

Aircold's industrielle propan varmepumper er baseret på propan R290 som er et naturligt stof der findes i naturen, der derfor medvirker til at minimere negative klimaforandringer.

Aircold dimensionerer, rådgiver og leverer en kvalitetssikker løsning som både er skræddersyet dine behov og tilgodeser miljøet. 

Kontakt Aircold og hør mere om hvordan vi kan tilbyde dig et energieffektivt varmepumpesystem baseret på grøn og fremtidssikker teknologi.

Kontakt Aircold for rådgivning

Har du spørgsmål?

Aircold GRØN KØLING er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf.: 53500966