Propan varmepumpe ventilationsanlæg

Reversible propan chiller varmepumper

Grøn Køling's reversible propan chiller varmepumper leveres som driftsklare plug & play løsninger, der ved modtagelse kan tilkobles vandkreds. Vores reversible varmepumpe systemer kan både anvendes for opvarmning og nedkøling.

Grøn Køling's industrielle luft-til-vand R290 propan varmepumper kan leveres fra 10kW og op til 800kW.

Plug & play propan varmepumper er ideelle til forsyning af køleflader og varmeflader i ventilationsanlæg, fancoils, kalorifere mm.

Vores industrielle Propan varmepumper er klar til drift ved modtagelse, da varmepumpen har indbygget styring, kompressor, anlæg, samt pumpe og buffertank.

Grøn varme

Grøn Køling er eksperter i driftssikre og klimavenlige løsninger som er i overensstemmelse med alle nuværende og fremtidige miljøkrav.

Grøn Køling's industrielle propan varmepumper er baseret på propan R290 som er et naturligt stof der findes i naturen, der derfor medvirker til at minimere negative klimaforandringer.

Vi dimensionerer, rådgiver og leverer en kvalitetssikker løsning som både er skræddersyet dine behov og tilgodeser miljøet. 

Kontakt Grøn Køling og hør mere om hvordan vi kan tilbyde dig et energieffektivt varmepumpesystem baseret på grøn og fremtidssikker teknologi.

Kontakt for rådgivning

Har du spørgsmål?

GRØN KØLING er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf.: +45 53500966