Propan varmepumpe industri

Varmepumper til opvarmning af produktionshaller, lagerhaller mm.

Industrielle varmepumper med propan kølemiddel

Aircold går forrest i målet om grøn omstilling og leverer derfor grønne klimavenlige løsninger baseret på naturligt kølemiddel, som ikke belaster miljøet. 

Aircold's industrielle propan R290 varmepumper kan anvendes til opvarmning af mange industrielle formål bl.a. til opvarmning af produktions- og lagerhaller. 

Aircold's leverer både luft-til-vand samt luft-til-luft Propan varmepumper. Vores industrielle R290 propan varmepumper kan leveres fra 10kW og op til 800kW.

Fremtidssikkert valg

Aircold er eksperter i driftssikre og klimavenlige løsninger som er i overensstemmelse med alle nuværende og fremtidige miljøkrav.

Aircold's industrielle propan varmepumper er baseret på propan R290 som er et naturligt stof der findes i naturen, der derfor medvirker til at minimere negative klimaforandringer.

Aircold dimensionerer, rådgiver og leverer en kvalitetssikker løsning som både er skræddersyet dine behov og tilgodeser miljøet. 

Kontakt Aircold og hør mere om hvordan vi kan tilbyde dig et energieffektivt varmepumpesystem baseret på grøn og fremtidssikker teknologi.

Kontakt Aircold for rådgivning

Har du spørgsmål?

Aircold GRØN KØLING er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf.: 53500966