Privatlivspolitik

Privatlivspolitik hos Grøn Køling

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Grøn Køling indsamler og bruger persondata om dig eller dit firma, når du henvender dig til os, besøger vores hjemmeside eller bestiller et produkt eller service.

Grøn Køling's privatlivspolitik er gældende for følgende websites:

www.grønkøling.dk

Personoplysninger - Hvad bruger vi dem til?

1) Besøgende på Grøn Køling's website

Vi indhenter automatisk informationer om dine aktiviteter når du besøger vores website. Disse informationer kan f.eks være din geografisk placering, hvilke type browser du bruger, om du bruger tablet eller mobiltelefon, hvilke sider du besøger og generelt hvordan du navigerer rundt på vores site. 

Disse informationer bruger vi til at optimere vores website og webshop, så vi vores sites altid fremstår brugervenlige og indeholder relevant information for vores besøgende. 

2) Når du afgiver ordre hos Grøn køling

Når du afgiver en ordre hos os indsamler vi informationer som: navn, e-mail, telefonnummer, adresse, oplysninger om dit firma, betalingsmetode samt leveringsoplysninger. Disse oplysninger anvendes bl.a. ved ordre afgivet via skriftlig aftale.

Disse personoplysninger anvendes i forbindelse med levering samt kommunikation vedr. ordre.

3) Sikkerhed og opbevaring af data

Grøn Køling anvender udelukkende dine persondata til det formål de er indsamlet til og de vil blive slettet fra vores database så snart dette formål ikke er relevant mere. 

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

4) Deling af personoplysninger med tredjepart

Grøn Køling benytter i nogle tilfælde tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Anvendes vores kontaktformular på hjemmesiden vil den e-mail, du sender til os, blive videresendt til Mandrill, der giver os e-mailmarkedsføringstjenester. Vi anser Mandrill for at være en tredjeparts dataprocessor. Udover Mandrill vil din e-mail også blive gemt i vores backend database. Vær opmærksom på, at alle e-mail-logfilerne i Mandrill bliver gemt i deres database i 30 dage, inden de slettes helt.

Derudover videregiver vi oplysninger i forbindelse med levering af ordre. I denne forbindelse omhandler dette oplysinger til transportfirma vedr. adresse, telefonnummer og kontaktperson. 

5) Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@groenkoeling.dk

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Har du spørgsmål?

GRØN KØLING er parat til at besvare din forespørgsel. Benyt venligst kontaktformularen eller ring på tlf.: 53500966